Norefjell

Hytta for deg som trenger ekstra god plass. Modellen inneholder en hovedetasje og stor oppstue, som kan etter eget ønske plasseres på en av endene eller midt på hovedetasjen. Hovedetasje inneholder utvendig bod, stor entré, vaskerom, bad med badstue, to soverom hvorav det ene har utgang til overbygget terrasse, trapperom, kjøkken med spiseplass og stor stue med høyt til taket. 2. Etasjen inneholder tre soverom, bad og loftstue med utgang til balkong.

Sjusjøen

Hytta for deg som liker at det er høyt til taket. Modellen har en hovedetasje + en høy hems. På grunnplanet er det to soverom, bad, stue med kjøkken og spiseplass. Inngangspartiet har bod og trapperom. På den høye hemsen er det to soverom og liten TV-krok.

Trysil

Hytta for deg som liker å ha alt på en flate. Modellen inneholder to uteboder, entré, bad med badstue, toalett, fire soverom. Stor stue med kjøkken og spiseplass hvor det er meget høyt til taket. Det er en liten hems over badet. To overbygde terrasser.

 

Blefjell

Hytta for deg som ønsker å ha mange kvadratmeter, men liten grunnflate. Modellen har to fulle etasjer. Hovedetasje har entré, bad, et soverom, stue med kjøkken og spiseplass. Andre etasjen består av to soverom, bad og loftstue. Mange velger å ha overbygget balkong i denne etasjen.

Spesial

Hytta for deg som vil ha noe helt annet. Vi tilbyr arkitekthjelp dersom du ikke finner det du leter etter blant våre standardhytter.