I 2007 kjøpte familien Fossheim Lock-Lorenzen de resterende tomtene og Buen-prosjektene i hyttefeltet «Fjellparken Hauk» på Blefjell av gründeren Asbjørn Buen. Hyttefeltet er skilt ut fra Buen-familien sin slektsgård og oppkalt etter Asbjørn sin eldste bror. Familien Fossheim Lock-Lorenzen kjøpte også fabrikken til Asbjørn Buen i Litauen, selskapet Buen-Fossheim AS (nå Fossheim Bygg AS) og rettigheter til å bygge hytter som er basert på Buen sitt åndsverk. Buenhytter anses som forløperen til mange av de klassiske fjellhyttene som bygges den dag i dag.

Asbjørn Buen er Anne-Berit Fossheim Lock-Lorenzen sin onkel. Hun var så heldig å få følge hans hytteeventyr i Bø i Telemark fra orkesterplass i oppveksten. Det var derfor ikke vanskelig å takke ja til tilbudet om å kjøpe deler av livsverket hans da hun ble spurt. I de sist 10 årene er det hennes mann Michael som har hatt hovedansvaret for driften av selskapet. Asbjørn Buen gikk dessverre bort i 2022, 87 år gammel, men bevarte skapergleden helt til det siste.

Fossheim Bygg AS drives i dag som en familiebedrift. Selskapet har opp gjennom årene hatt et godt samarbeid med både Asbjørn Buen, Malmlaft Eiendom, Fossliseteråsen og Norefjell 365 i utviklingen av hytteprosjekter på Østlandet. Over tid har familien Fossheim Lock-Lorenzen utviklet sine egne hyttemodeller og design, men kan også levere hytter med Buen-design om ønskelig. Uansett utrykk og modell er det kvaliteten på håndverket, godt design og respekt for naturen som står i fokus for Fossheim Bygg.

Siden 2007 har Fossheim Bygg satt opp over 350 nøkkelferdige hytter i Trysil, samt på Sjusjøen, Rena og Norefjell til svært fornøyde kunder.

Vi kan hjelpe med alt fra tegninger og byggesøknad, til levering av den nøkkelferdige hytta. Gi oss din tillit, så skal vi sammen realisere HYTTEDRØMMEN!