Norefjell

Direkte mot friareal og utsikt. Effektiv arealutnyttelse og flotte detaljer inne og ute.
Eksklusiv bruksrett på egen del av seksjonert tomt. To parkeringsplasser tett ved hytten.

Lenke til salgsannonse og detaljer:
Fossliseter 1.7

Ca 1,5 times kjøring fra Oslo finner vi et eldorado for alle som liker fjellet og alle deres muligheter på både sommer- og vintertid.Norefjell er spesielt kjent for sitt flotte alpinanlegg, med hele 14 heiser og ikke mindre enn 30 nedfarter. Her kan alle finne bakker de liker, og få utfordringer etter deres ferdighetsnivå. Er du fersk i «gamet» og trenger litt hjelp, eller bare ønsker å få større glede av skikjøringen, så anbefales det å delta på ett av skisenterets mange skikurs.Ikke langt fra skisenteret ligger en flott golfbane som kan by på utfordringer, men hovedsakelig gleder i sommerhalvåret. Er ikke golf din ting, er det bare å sette nesa opp på fjellet, hvor du kan gå så langt øyet rekker, men en utsikt som gir «sjelefred».

Er du «født med ski på beina», eller bare glad i å gå på langrenn, så er Norefjell fantastisk på alle måter. Når sola skinner er en tur på fjellet toppen av lykke og når været er litt ruskete, trekker vi nedover og inn i skogen. Mulighetene ligger her, så det er opp til deg å bestemme.

Har du barn som liker å klatre, ønsker å trener litt styrke, eller spandere på deg litt velvære på spa, så har du tilgang på alt dette på skiresorten som ligger ved alpinanlegget.

Norefjell er et område som har skutt fart de senere årene og som bare blir bedre og bedre! For deg som er opptatt av å bruke tiden på hytta og ikke i bilen, så kan dette være løsningen om du bor i Oslo, Akershus, Buskerud eller Vestfold området.

 

 

Sjusjøen

Komplett pakke med ferdig hytte og selveiertomt.
Dette er siste hytte av denne typen vi har for salg på dette feltet. Selges etter prinsippet “førstemann til mølla”.
Svæt praktisk beliggenhet på Natrudstilen, Sjusjøen. Malmlafthytte med god arealutnyttelse, flott interiør og eksteriør.

Lenke til salgsannonse og detaljer:
Natrudstilen 1910

Ca 2 timers kjøring fra Oslo. Ett «mecca» for langrenns- og frilufts interesserte, men også et sted som kan by på så MYE mer!

På Sjusjøen kan du allerede tidlig i november oppleve stabile og gode snøforhold og dette er et av de mest snøsikre stedene på Østlandet. Løypene strekker seg så langt du kan ønske og de er normalt kjørt opp med høy kvalitet hele sesongen. For de som liker konkurranser, er det mulighet for å se de «proffe» konkurrere i World Cupen, samt mulighet for selv å teste «birkebeinerløypene».

Sjusjøen er et område som er nært til det meste. Liker du alpint/snowboard, er veien kort til både Kvitfell og Hafjell, der du kan boltre deg i mengder av alpinbakker med varierende vanskelighetsgrad. For golfinteresserte, finner du også golfbane på Hafjell på sommerstid.

Har du mer lyst på en god kopp kaffe, eller en rolig shoppingtur, kan Lillehammer by på både kjøpesenter og ikke minst koselige butikker i Storgaten. Her ligger det dessuten Cafe’er og koselige restauranter på en «perlesnor». Litt for enhver smak.

Skulle du være skøyte interessert, er veien kort fra Sjusjøen til Vikingskipet på Hamar. Her arrangeres det store arrangementer hvert år og nå som Norge er i ferd med å bli en betydelig skøytenasjon igjen, er det gøy å følge løperne.

Bor du i Oslo, Akershus, Oppland eller Hedmark, er veien til hytta kort og mulighetene er enorme!