Norefjell

Lenker til salgsannonser og detaljer:

Ca 1,5 times kjøring fra Oslo finner vi et eldorado for alle som liker fjellet og alle deres muligheter på både sommer- og vintertid.Norefjell er spesielt kjent for sitt flotte alpinanlegg, med hele 14 heiser og ikke mindre enn 30 nedfarter. Her kan alle finne bakker de liker, og få utfordringer etter deres ferdighetsnivå. Er du fersk i «gamet» og trenger litt hjelp, eller bare ønsker å få større glede av skikjøringen, så anbefales det å delta på ett av skisenterets mange skikurs.Ikke langt fra skisenteret ligger en flott golfbane som kan by på utfordringer, men hovedsakelig gleder i sommerhalvåret. Er ikke golf din ting, er det bare å sette nesa opp på fjellet, hvor du kan gå så langt øyet rekker, men en utsikt som gir «sjelefred».

Er du «født med ski på beina», eller bare glad i å gå på langrenn, så er Norefjell fantastisk på alle måter. Når sola skinner er en tur på fjellet toppen av lykke og når været er litt ruskete, trekker vi nedover og inn i skogen. Mulighetene ligger her, så det er opp til deg å bestemme.

Har du barn som liker å klatre, ønsker å trener litt styrke, eller spandere på deg litt velvære på spa, så har du tilgang på alt dette på skiresorten som ligger ved alpinanlegget.

Norefjell er et område som har skutt fart de senere årene og som bare blir bedre og bedre! For deg som er opptatt av å bruke tiden på hytta og ikke i bilen, så kan dette være løsningen om du bor i Oslo, Akershus, Buskerud eller Vestfold området.

Øvre Hammarveien 19D 

Øvre Skiløkka – Kvalitetshytter i rolig hytteområde, utvendig ferdig med innvendig materialpakke – Attraktivt tilbud for hobbysnekker eller håndverker.

Midtre Fosslisteråsen

Øvre Fosslisteråsen – nye prosjekter kommer

Your Content Goes Here

Øvre Skiløkka hyttefelt 

Øvre Skiløkka – kvalitetshytter under oppføring i rolig hytteomåde – 3 soverom, 2 stuer og flott kjøkken